Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Tråkigt..

Av Hanna - 23 maj 2008 21:06

Eftersom videobloggarn på VIVA e så seg, så skriver jag lite om vad jag har haft för mig ida..

Okej..de började ganska bra eftersom jag duscha igårkväll istället för imorse, så jag fick sova lääänge..typ en halvtimme mer xD Fast håret sturla men ajja.. Fösta lektion var franska, och där ser vi på film. Typ La vie en Rose elr nått, jag kommer inte ihåg. Sen hade vi NO. Boring!! Skriva nån grej, sen var det engelska där vi också såg på film. Trainspotting heter den och den e scottiscch :D Handlar om droger btw. Sen hade vi lunch, mobbade falukorvsbitar som var gröna. YAY -.- Efter det så hade vi musik som brukar vara kul, men nu hade vi en läxa -->YOUPIE..NOT! Men de gick ganska bra ändå. Efter det SO, sen va skoldagen slut och ingen mer skola på 2 dagar. Hehhehe. Fast dagen var ju inte över än. Det var nämligen så att jag skulle till Sophia Hemmet och ta en spruta mot livmoderhals cancer.. Nån annan som har tagit de? Fast det gick bra, det gjorde inte ont alls :D Köpte en tröja på Zara också, visst e den söt? :P 79;- spänn, den va på rea :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<<
Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se