Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Hagaparken

Av Hanna - 25 maj 2008 19:17

Så idag åkte jag och ica till Hagaparken. Jag blev lite sen pga. att jag åkte vilse på en kyrkogård..Fick panik och åkte den långa vägen ändå..Ingen bra upplevelse...

När jag väl mötte ica så sola vi en stund, sen cykla vi bort till några båtar och chaa..Vi e lite konstiga...Vi blev bortschasade av en svan..Jag vet hur muckat de låter men men,,den ville ha min pannkaka xD

Sen cyklar vi tillbaka och köpte glass..:D Med Choklad, Jordgubb (såklart) och Melon. Ica tog samma fast med Vanilj istället för Melon.

Sen sola vi lite till, men vi låg i en glänta och då blev det skugga där rätt så ofta så vi cyklade till koppartälten och köpte en till glass, magnum den här gången :D Sen låg vi och sola lite till (några ungar höll på att mosa oss med sin boll, men vi klara oss :D ) Sen kom jag på den smarta idéen att ica skulle sova över  hemma hos mig så vi cykla ända till Odenplan och hämta hennes grejer. Sen stanna vi vid tennisplanerna i Hagaparken. Där kastade vi boll. Det fanns också ett par snubbar som glodde på oss medans vi gjorde detta. Vi var ju skit roliga att se på :P Sen stack vi hem till moi. Och här sitter vi nu =) Imorn är det skola (NOOO) och då ska vi köra en bajs pjäs på svenskan.. Jag spelar bla. Fjortis, Terrorist och fullis xD Ha de så kul =D 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<<
Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se