Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Öhm...

Av Hanna - 26 maj 2008 18:29

Sitter och skriver på mammas dator i köket, fett osigt xD
Idag var det skola, buuHuu! Först hade vi svenska och då skulle vi spela upp vår pjäs. Vår svenska lärare hade också bjudit in 6orna (man ba: NEEEJ) så dom fick sitta och titta på. Men dom skrattade så dom verkade tycka den va bra :D Om jag inte har sagt det tidigare så har vi gjort en parodi på Hitta Nemo, den heter nu Hitta Emo :D Vi ska spela upp den på engelskan också, men vi får se hur de blir.. Sen hade vi franska, inget speciellt med det, vi kolla på film. Sen hade vi matte, BLÄÄH! Klockan ett gick vi ner till matsalen för vi skulle ha en föreläsning från drogfritt.nu (eller det kanske va .se, jag kommer inte ihåg xD) Han som föreläste hette Uffe xD Vi prata bland annat om Rosa Elefanter, Choklad Mackor och Emos xD


Det var alltså en ganska skön dag. Ha det så kul ^^ det kommer lite bilder på när jag och ica försöker göra ett kort till TH xD

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<<
Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se