Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

Über Trött...

Av Hanna - 18 juni 2008 20:35

Idag höll jag på att somna flera gånger. Det var hemsk. Vi hade jätte mkt saker att göra men vi föll liksom ihop på borden och "sovjobba". Vi skulle sätta in mikrorör i förpackningar. Vi gjorde totalt typ 184 förpackningar med 12 mikrorör i varje. De blir...2208 mikrorör. Aja. Vi stack hem vid 4 för vi palla inte mera. Men vi har tjänat ihop lite pengar ändå :D


Lite bilder;

 väntar på att ica ska komma...

choklad är gott :D

jupp

kolla vi har nästan samma tröja på oss :D

 klockan var bara 20 i 10 och vi höll på att somna

jag diggar deras blommor på väggarna :D Det är jätte fint, haha

Vi tänkte sno lite choklad men det fanns bara äckliga kvar -.- fett synd...=(

ja juste,,chokladen. Drack säkert 7 koppar.,,he he

 när jag kom hem letade jag som en galning efter han. Men jag hitta honom tillslut =D


Nu måste jag dra, ska se på Sverige-Ryssland. Hoppas vi vinner! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se