Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Lite om resan...

Av Hanna - 29 juni 2008 18:44

Okej. Är lite piggare nu. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Och jag e fett ovan med att skriva på tangentbordet. Det blir fel hela tiden. Hehe.


Okej så vi åkte iväg förra fredagen. Vi åkte tåg till Malmö där vi skulle åka i liggvagn till Berlin. Man ba; okej då får jag sova :D

Vi delade kupé med ett yngre par, Anna-May och Yngve, heehhe.

Det gick bra o sova. Fast inte lika bra när man vakna. Vi är mitt ute i INGENSTANS i norra Tyskland och vi har ingen ström. Tåget står helt still och en tysk konduktör liknande snubbe står o viftar med armarna. Vi står där i ungefär 45 min tror jag,,vet inte riktigt men vi blev ganska försenade. Det var problemo numero 1.

I Berlin bytte vi till ett tåg som gick till München. Då var klockan kanske halv 8 elr nått. Vi hade inte fått någon frukost, men det skulle finnas en resturangvagn på tåget. Och det fanns det. Men INGEN MAT! Dom hade inte fyllt på i Berlin så nu satt ett par sura, hungriga svenskar o va pissade på allt.

Det var problemo numero 2.

I München bytte vi till ett gammalt tåg som skulle ta oss till Verona. Det gick ganska bra. Typ. INTE! När vi hade kommit lite på vägen stannade vi i Brenner/Brennero...Där skulle vi stå i ca 15 min o vila lite. Där fick vi står i typ en halvtimme och vi förstod inte riktigt va som hände, men vi åkte ju inte vidare...Anledningen: Ett godståg med SOPOR från Neapel hade spårat ur och vi kom inte förbi. Man ba;TACK, tack så hemskt mycket!

Så då fick vi ta en buss som förde oss till stationen som var efter tåget som hade spårat ur och vänta där på att alla ca 200 svenskar skulle komma fram, för vi kunde inte åka utan dom...Nehe. Så där satt man.

Det var problem nummer 3.

Vi skulle ha kommit fram till Garda ca 8 på kvällen, vi kom hem klockan 1 på natten. Kul va? Schyst första dag. Haha. Vi tappade också bort ett par tanter som vi satt med på tåget, fast dom hittade vi i Garda sen.


Det var resan till Garda i norra Italien

Dagarna där kommer om ett tag, ska bara ladda nya krafter (o gå på toa :P)

Bilder kommer ibland, det e ca 500 bilder så..det kommer ta ett tag...


Kramar 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se