Alla inlägg under juni 2008

Av Hanna - 8 juni 2008 21:24

Så vi stack inte till Haga. Ja la mej på balkongen istället :P O där slumrade jag till, sov nog igenom 2 låtar :P Sen tvingade mamma mej att gå på promenad runt Råsta-sjön..De gick väll bra, lite bilder (hade bara mobilen med mej så de e inte världens bästa kvalité:

Söta svanungar :D

Några andra fåglar :P

Balkongen :D

ANNONS
Av Hanna - 8 juni 2008 10:19

Idag drar jag o mamma till Hagaparken igen. Huvudsta känns så jobbigt. En massa skrikande barn och tjaa ni vet :P Mamma sa att de hade spöregnat inatt så vi får se hur torrt de blir..


Hanna

----------------------------------------10.50-------------------------------------------------

Efter lite funderingar så skippar vi Haga, känns inge kul när det knappt är nån sol. Får se vad som hittas på istället...

ANNONS
Av Hanna - 7 juni 2008 22:02

...Dunk, dunk,dunk...fast mer hula hula hoooallaaaaa. Typ. BaH ska nog sova nu, så jag inte är helt sänkt imorn..Pözz und Kram, Hanna

Av Hanna - 7 juni 2008 21:12

Just nu låter det : Dunk, Dunk, Dunk hemma hos mej. blääaah de e folk där uppe som har party.

Skulle gå upp i sängen o gosa med Tiger, men nää han slicka mej i pannan istället. Nu luktar jag tonfisk -.-

Bilder:

Mina posters:


=D

Av Hanna - 7 juni 2008 20:12

Ni kanske undrar varför jag inte har shoppat nått på länge..De kan vara pga. att jag ligger lite lågt, har lite ont om cash :P Men ica o jag ska "jobba" lite efter skolavslutningen så jag kanske får in lite pengar då. Grejen är när jag får lönen så är jag med familjen i Italia :D Får se vad jag köper där, lovar att ta massvis med bilder :P Men än så länge så kommer jag inte köpa så mkt mer, och om de e totalt nödvändigt så får jag väll be mamma om pengar =D (mamma jag vet att du inte vill ge mej pengar men ändå, haha)

Just nu ligger Tiger i min säng och rockar loss till No Doubt. Ne, han sover :P Förstår inte riktigt hur han kan sova till den musiken men jag har märkt att han gillar när musiken är på så jag brukar låta den spela när jag går bort. Det låter inte riktigt klokt, hahaha.


Ser att jag har en del besökare redan, var inte rädda, jag bits inte! Skriv nått =)  så blir jag jätte glad hihi


Kramar, Hanna

Av Hanna - 7 juni 2008 18:17

Idag cyklade jag o mamma till Hagaparken. Vi va där mellan 11 och halv tre (typ) ;P De va jätte skönt. Min huvudvärk var som bortblåst =D Det var nästan ingen där så det var rätt så lungt också.

Lite bilder:

Mina schnygga ben :P

När vi kom hem så satt dom och vänta på oss =)

Sen slängde han sig på golvet

O han satt kvar

(jag låg på golvet :P)

Världens snyggast skylt


Kramar hanna


Av Hanna - 6 juni 2008 19:23

Igår när jag skulle ta bilder på några halsband jag gjorde för ett tag sen kom den här snokaren:

Fast han var lite trött

O de kliade

Sen blev han sur

Och nosade sig iväg

haha xD

Här kommer halsbanden iaf:

Så här ser det ut hos mej:

Väldigt lätt att hitta grejorna :PAv Hanna - 6 juni 2008 09:46

Idag vaknade jag runt 7 fast alla är lediga. Va ska man göra?! Jag är så hilma trött. Gick o la mig på balkongen men det ledde  bara till att jag har huvudvärk. Suprise suprise...Vet inte om jag o ica ska till huvudsta än..vi får se.

hoppas ni har en bra dag.


HAnna

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se