Alla inlägg under juni 2008

Av Hanna - 3 juni 2008 21:32

Idag hade jag det här på mig:

La ni märke till att naglarna är samma färg som bandet? Proffsigt va? =P

ANNONS
Av Hanna - 3 juni 2008 20:35

Idag har jag haft för mig en hel del.


Skolan var helt okej. Vi såg på film, övade i kyrkan och spelade "Stad och Land". Det verkar vara Eu skolans favorit spel :P

Efter skolan gick jag hem, ica följde med för att hämta sin cykel. Och för att vi slutade 13:10 :D Annars (när vi slutar senare) brukar vi vara hos henne, annars tar det så lång tid. Vi gick runt lite i centrum :P Sen när vi kom hem stack vi och köpte glass på macken. Sen fick vi dra ner till centrum igen och köpa matsäck eftersom vi har EM (Europamästerskapen) imorn. Alltså idrottsdag. Blö. Dessutom är jag lagledare. Inte ensam, men ändå. När vi kom hem gick vi och hämtade icas cykel och sen drog hon hem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har laddat upp de flesta bilderna på Photobucket, så nu ska jag fixa de, så är allt klart om ett tag :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Bamsekramar, Hanna

ANNONS
Av Hanna - 2 juni 2008 21:38

Som ni kanske har märkt ser ni inte bilderna jag lägger upp. Jag har laddat upp dem på Photobucket istället, men det betyder att ni måste klicka på länken för att se dem. Hoppas det inte blir för jobbigt!


Hanna

HM

Av Hanna - 2 juni 2008 19:26

Som sagt drog jag ner till centrum. Gick runt ett tag, ville hitta en klänning, men nehe du. Hittade istället det här:

29;- på HM :D Perfekt för lilla mej som inte har så mkt pengar, hehe

Köpte även ett par brillor, ca 40 spänn på HM då..

Så här schnygg var jag idag :D


Jag köpte även nya Frida tidningen med MEGA affischen på TH och Posterspecialen från OKEJ. :D


Nu ska jag måla naglarna med Milano från Malava.


Kraam


Av Hanna - 2 juni 2008 19:10

Min schnygga flaska

Mina och Icas ben/fötter =D

NO dörren-.-


Som ni ser har vi ganska tråkigt på rasterna. Men vad ska man göra, de är ju bara 10 min långa -.-

Av Hanna - 2 juni 2008 18:50

Idag var en bra dag. Äntligen! Jag var fortfarande lite yr, men det gick över ganska fort. Fast det var en utmaning att komma upp för alla 10000 trappor, upp till skåpet, but I made it! Svenskan var okej, vi gick ut och skrev dikter. Är inte ett sånt stort fan av diktskrivning men den blev okej...Skriver in den när jag kommer på hur den går, har glömt, heh

På franskan spelade vi Stad och Land, vi kom på delad 1:a plats :D Vi hade en kortare franska lektion eftersom vi skulle till kyrkan och öva tills skolavslutningen. Det gick..öhm... dåligt? Först skulle vi sjunga I'm Yours tillsammans med 8a (om jag inte har sagt det går jag i 8b xD). Det gick ganska bra. När vi skulle sjunga Graduation Song med 9orna gick det inte lika bra. Vi fick sjunga om och om igen. Och vi sjunger inte texten, vi sjugar AAA OOA AHHA AAAAAAAU. Typ som en kör bakom xD Så vi fick stå där och yla iväg medans våra magar knorrade ihjäl sig, vi skulle ha ätit för 40 min sen. När vi hade klarat oss igenom låtarna gick vi tbx till skolan och käka. På matten körde vi också Stad och Land, men alla hade olika regler så ni kan gissa hur det gick. Alla skrek hit och dit och jag hade såklart fått huvudvärk. På NO:n fick jag sätta mig i ett annat rum och plugga in till Fysikprovet som jag missade i fredas. Sen drog jag hem, moahah. Eller inte..Jag skulle ta hem en massa grejer i en papperspåse men den gick sönder så den gick inte att bära i handtagen så jag fick bära den som en bricka. xD eller en hund :P Sen drog jag till centrum och köpte lite grejer, ni får se sen :D


Kramar, Hanna


Av Hanna - 2 juni 2008 18:42

Här kommer lite bilder. Glömde att fota, med kom ihåg senare..xD


Mormors land xD

Vi satt o fika :D

Min über snygga fejk tattoo xD

Min väska som jag köpte för ett tag sen på Zara

Av Hanna - 1 juni 2008 21:10

Jag är jättetrött. Punkt slut. Har haft huvudvärk HELA helgen. + de två dagar jag har vart sjuk. Hoppas det är över tills imorn, pallar inte ha ont i huvudet i skolan. Måste fråga NO läraren när jag ska göra det Fysik prov som jag missade. Hmm..pallar inte göra de xD Men måste väll, antar jag.


Ne gud vad jag klagar över mig själv. Vad har Ni gjort i helgen?


P.S Jag vet att jag skulle sätta upp lite bilder, men det krånglar lite för moi här hemma, så det blir imorn.


Puss & Kram, Hanna

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se