Direktlänk till inlägg 1 juli 2008

Bilderna e klara!

Av Hanna - 1 juli 2008 20:33

Klart o fixat :D


Här är lite bilder från när vi var nere i Garda. Vi badade nästan hela tiden :D Det var bra väder hela veckan...


Malmö:

På färjan

Vi kollade på fotbollen :P


På tåget...


Framme i Garda...

Lägenheten vi hyrde


Kolla vad jag hittade i en tunnel!

 =D


Vi åkte iväg till Bardolino, som ligger några kilometer därifrån..


Vi åkte också till Venedig =)


Dagen efter (eller före, kommer inte ihåg :P) åkte vi runt hela sjön...


Lägenhetshotellet sett utanför..

 Vi bodde i lägenheten med balkongen lägnst ner..=)


På resan hem åkte vi till Berlin och bytte tåg där..Vi hade två timmar att se oss omkring..

De va nån skum festival där..=SJag vill bara visa upp mina väskor som jag köpte där nere...=)

 20 Euro

12 Euro på marknaden där jag även köpte den här:

 6 Euro


Tack o hej, det blev väääldigt många bilder, måste vara mitt längsta inlägg so far :P


Kraaaaam


 
ANNONS
 
Ingen bild

ica

1 juli 2008 21:02

ser hääärligt ut!! ;);)

 
Pert

Pert

1 juli 2008 22:47

Åååhhhhhh, blir grön av avund :) vill väldigt gärna se Venedig!! Jätte fina väskor, den översta var super läcker// Kram

http://storastorasyster.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se